Gratis screening av øynene til skoleelever !

 For å sikre at alle barn får en så god skolestart som mulig, tilbyr nå Bærum Optikk gratis screening for alle elevene i barneskolen.

Sammenhengen mellom nedsatt syn og skoleprestasjoner er innlysende og veldokumentert.

Erfaring viser at over fem prosent av de som begynner på skolen har nedsatt syn og som dermed får en unødvendig vanskelig læringsprosess.

Dårlig konsentrasjon, vondt i hodet og urolig oppførsel kan godt vise seg å være indikasjoner på synsproblemer. Det er ikke alltid så enkelt å finne ut av dette på egenhånd.

Bærum Optikk tar nå et krafttak for å bistå alle de som ønsker å forsikre at barna ikke får en tilleggsbelastning på skolen.

En screening er en forenklet undersøkelse, og vil kunne avdekke åpenbare synsproblemer. Screeningen vil dessuten vise om barnet bør foreta full synsundersøkelse. Bærum Optikk benytter det nyeste utstyret og har tre optikere med til sammen nesten 100 års erfaring.

Ta kontakt med oss for en gratis screening så raskt som mulig. Om du er interessert i å lese mer om barn og syn, kan du finne mer informasjon her

Bærum Optikk er en faghandel med optikere som tilsammen har nærmere 100 års erfaring. Vi ønsker å være en rådgiver og er åpne for en prat med alle som stikker innom butikken vår i Claude Monets allé i Sandvika. Kom gjerne innom selv om du ikke har barn i barneskolen.