Kundefordeler hos Bærum Optikk

Hos Bærum Optikk har vi briller og linser som passer deg og livet ditt. Vi har utvalget, kvaliteten, servicen og kompetansen du forventer og fortjener. Visste du at vi også har en lang rekke kundefordeler? Her er en en oversikt over kundefordeler hos Bærum Optikk.

50 % på kjøp av brille nr. 2

Vi tilbyr alle kunder som kjøper to komplette brilleløsninger halv pris på den billigste komplette brillen. Det behøver ikke være samme type brille, men gjelder ikke solbriller. Begge brilleløsningene må kjøpes samtidig og til samme person. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder et definert utvalg av våre innfatninger.

60 dagers bytterett på glass

Noen ganger kan det ta en stund før øynene blir vant til nye briller. Dersom du opplever at du ikke ser godt nok med de nye brillene gjør vi alt vi kan for å finne ut hva vi kan rette på for at du skal bli fornøyd med det su ser. Om nødvendig setter vi opp en ny synsundersøkelse slik at vi kan avdekke om det er feil styrke på brilleglassene eller om det er valgt feil brilleglassløsning i forhold til dine synskrav. Bytter du til et dyrere produkt betaler du kun for mellomlegget, vil løsningen din bli billigere får du mellomlegget tilbake.

180 dagers forandringsgaranti

Synet forandrer seg hele livet, noe som kan skje kort tid etter at du kjøpte dine nye briller. Opplever du at styrken forandrer seg før det har gått 180 dager etter at du har kjøpt briller hos oss bytter vi glassene — helt gratis. Vi bytter til samme glasstype med den nye styrken. Garantien gjelder i 180 dager fra du hentet brillene og du betaler kun for ny synsundersøkelse.

Kundefordeler for barn

I tillegg har vi noen ekstra gode kundefordeler for våre aller yngste kunder.

Gratis reservebrille til alle barn under 8 år

Det er spesielt viktig for barn som er aktive i lek og på skole å ha reservebriller. Alle barn under 8 år får en ekstra brille fra et utvalgt sortiment med samme styrke, uten kostnad når de kjøper briller hos oss. Dette gir deg som forelder tryggheten på at barna ser godt uansett hva som skjer.

Barnepris på synsundersøkelse

Vi vet at det er viktig barnets syn blir undersøkt tidlig slik dårlig syn ikke går utover leking og læring. Vi tilbyr derfor alle barn opp til ungdomskolealder synsundersøkelse til redusert pris av voksenpris.

Kundefordeler for deg som er linsebruker

Vi har selvfølgelig ikke glemt deg som er linsebruker. Her kan du lese om våre kundefordeler for deg som bruker kontaktlinser.//Lenkes når innlegget er godkjent av Berit//

Rente- og avgiftsfri delbetaling

Økonomien skal ikke setter begrensninger når det kommer til synet ditt. Derfor har vi rente- og avgiftsfri delbetaling Har du behov for å dele opp kostnadene på dine nye briller? Vi tilbyr kostnadsfri delbetaling i seks måneder. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Kundefordeler hos Bærum Optikk – her kan du se en fullstendig liste over kundefordelene våre.

Bestill en synsundersøkelse i dag >>