Våre kundefordeler – kort fortalt!

dame som ser ut av vindu

50% på brille nr 2 *

Tilvenningsgaranti på progressive glass

Gratis reservebrille til barn under 8 år

Rente og avgiftsfri delbetaling

2 års produktgaranti

2års gratis service og reservedeler

Livslang etterjustering av brillene dine

Ekstralinser i 5 dager når du går tom*

Alltid gratis prøvelinser og etterkontroll ved tilpassing og retilpassing av linser

Hver 6. 90 pakke med linser gratis**

Linsekunderabatt på briller, solbriller, linsevæsker***

Hver garantiordning gjelder 1. gang ved kjøp av komplett brille eller solbrille med styrke

*50% gjelder rimeligste brille og tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder ikke solbriller.

**gjelder Clariti endagslinser, Clariti multifokale linser og Clariti toriske linser.

***gjelder når du har kjøpt linser for 6mndr. (4x90pk) det siste året

50% på kjøp av brille nr. 2 Vi tilbyr alle kunder som kjøper 2 komplette brilleløsninger halv pris på den billigste komplette brillen. Det behøver ikke være samme type brille, men gjelder ikke solbriller. Begge brilleløsningene må kjøpes samtidig og til samme person. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud og gjelder et definert utvalg av våre innfatninger.

Tilvenningsgaranti på progressive glass Noen ganger kan det ta en stund før øynene blir vant til progressive glass. Dersom du opplever at du ikke føler deg komfortabel med dine nye progressive glass,  gjør vi alt vi kan for å finne ut hva vi kan rette på for at du skal bli fornøyd. Om nødvendig setter vi opp en ny synsundersøkelse slik at vi kan avdekke hva som er årsaken til at du ikke er komfortabel med glassene. Dersom det viser seg at progressive glass er feil brilleglassløsning for deg, bytter vi til en brilleglassløsning som er mer egnet for deg.

Gratis reservebrille til alle barn under 8 år Det er spesielt viktig for barn som er aktive i lek og på skole å ha reservebriller. Alle barn under 8 år får en ekstra brille fra et utvalgt sortiment med samme styrke, uten kostnad når de kjøper briller hos oss. Dette gir deg som forelder tryggheten på at barna ser godt uansett hva som skjer.

Rente- og avgiftsfri delbetaling Har du behov for å dele opp kostnadene på dine nye briller? Vi tilbyr kostnadsfri delbetaling i 6 mndr.

2 års produktgaranti.  Alle våre produkter har 2 års produktgaranti, i henhold til kjøpsloven.

2 års gratis service og reservedeler. Alle våre produkter leveres med to års kostnadsfri service og reservedeler så langt det lar seg gjøre å få tak i.

Livslang etterjustering av dine briller. Skulle en skrue løsne, glansen bli borte eller en nesepute falle av? Kom innom oss så fikser vi den for deg!

Ekstralinser når du går tom for linser. Ved kjøp av linser for 6 mndr forbruk får du gratis ekstralinser dersom du er tom for linser og du må vente på ny levering. Gjelder 5 stk linser til et øye når du bruker endagslinser og 1 stk linse til hvert øye når du bruker månedslinser.

Kostnadsfrie prøvelinser etter tilpassing og retilpassing. Vi ønsker å være sikker på at dine nye linser fungerer bra for deg. Derfor tilbyr vi deg gratis prøvelinser ved nytilpassing — i tillegg til kostnadsfri etterkontroll. Dette gjelder ikke skreddersydde spesiallinser.

Hver 6. 90 pakke med linser gratis. Når du kjøper Clariti kontaktlinser gir vi deg hver 6. 90 pakke med linser gratis. Clariti er en endagslinse laget av silikon som er tynn og behagelig å ha på øyet. Den har høyt vanninnhold og god evne til å slippe gjennom oksygen.

Linsekunderabatt på briller, solbriller, linsevæsker. Når du kjøper linser for 6 måneder om gangen og du har kjøptlinser hos oss det siste året får du 10 % rabatt på solbriller, 20 % rabatt på linsevæsker  og 20 % på innfatning ved kjøp av komplett brille.