Våre kundefordeler – kort fortalt!

dame som ser ut av vinduAlltid 50% på kjøp av brille nr. 2*

Gratis reservebrille til barn under 8 år

Barnepris på synsundersøkelse

60 dagers bytterett på brilleglass

120 dagers uhellsgaranti

180 dagers endringsgaranti

Rente og avgiftsfri delbetaling

2 års produktgaranti

2års gratis service og reservedeler

Livslang etterjustering av brillene dine

Ekstralinser i 5 dager når du går tom*

Alltid gratis prøvelinser og etterkontroll ved tilpassing og retilpassing av linser

Hver 6 90 pakke med linser gratis**

Linsekunderabatt på briller, solbriller, linsevæsker***

!Hver garantiordning gjelder 1. gang ved kjøp av komplett brille eller solbrille med styrke

*50% gjelder rimeligste brille og tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

**gjelder Clariti endagslinser, Clariti multifokale linser og Clariti toriske linser.

***gjelder når du har kjøpt linser for 6mndr. (4x90pk) det siste året

 

Alltid 50% på kjøp av brille nr. 2 Vi tilbyr alle kunder som kjøper 2 komplette brilleløsninger halv pris på den billigste komplette brillen. Det behøver ikke være samme type brille, men gjelder ikke solbriller. Begge brilleløsningene må kjøpes samtidig og til samme person. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gratis reservebrille til alle barn under 8 år Det er spesielt viktig for barn som er aktive i lek og på skole å ha reservebriller. Alle barn under 8

år får en ekstra brille fra et utvalgt sortiment med samme styrke, uten kostnad når de kjøper briller hos oss. Dette gir deg som forelder tryggheten på at barna ser godt uansett hva som skjer.

Barnepris på synsundersøkelse Vi vet at det er viktig barnets syn blir undersøkt tidlig slik dårlig syn ikke går utover leking og læring. Vi tilbyr derfor alle barn opp til ungdomskolealder synsundersøkelse til redusert pris av voksenpris.

60 dagers bytterett på glass Noen ganger kan det ta en stund før øynene blir vant til nye briller. Dersom du opplever at du ikke ser godt nok med de nye brillene gjør vi alt vi kan for å finne ut hva vi kan rette på for at du skal bli fornøyd med det su ser. Om nødvendig setter vi opp en ny synsundersøkelse slik at vi kan avdekke om det er feil styrke på brilleglassene eller om det er valgt feil brilleglassløsning i forhold til dine synskrav. Bytter du til et dyrere produkt betaler du kun for mellomlegget, vil løsningen din bli billigere får du mellomlegget tilbake.

120 dagers totalgaranti Dersom du ødelegger brillene dine, spanderer vi ny komplett brille.  Dette gjør vi uten egenandel og uten spørsmål om hvordan det har skjedd. Ta med den ødelagte brillen til oss, og vi reparerer den eller gir deg helt nye om nødvendig. Vår uhellsgaranti gjelder i hele 120 dager fra hentedato. NB. Erstatningen gjelder samme innfatning og samme glass som den opprinnelige brillen. Kan vi ikke skaffe samme brillen, erstattes den med en brille fra samme prisgruppe, men med samme styrke.

180 dagers forandringsgaranti. Synet forandrer seg hele livet, noe som kan skje kort tid etter at du kjøpte dine nye briller. Opplever du at styrken forandrer seg før det har gått 180 dager etter at du har kjøpt briller hos oss bytter vi glassene — helt gratis. Vi bytter til samme glasstype med den nye styrken. Garantien gjelder i 180 dager fra du hentet brillene og du betaler kun for ny synsundersøkelse.

Rente- og avgiftsfri delbetaling Har du behov for å dele opp kostnadene på dine nye briller? Vi tilbyr kostnadsfri delbetaling i 12 mndr.

2 års produktgaranti.  Alle våre produkter har 2 års produktgaranti, i henhold til kjøpsloven.

2 års gratis service og reservedeler. Alle våre produkter leveres med to års kostnadsfri service og reservedeler så langt det lar seg gjøre å få tak i.

Livslang etterjustering av dine briller. Skulle en skrue løsne, glansen bli borte eller en nesepute falle av? Kom innom oss så fikser vi den for deg!

Ekstralinser når du går tom for linser. Ved kjøp av linser for 6 mndr forbruk får du gratis ekstralinser dersom du er tom for linser og du må vente på ny levering. Gjelder 5 stk linser til et øye når du bruker endagslinser og 1 stk linse til hvert øye når du bruker månedslinser.

Kostnadsfrie prøvelinser etter tilpassing og retilpassing. Vi ønsker å være sikker på at dine nye linser fungerer bra for deg. Derfor tilbyr vi deg gratis prøvelinser ved nytilpassing — i tillegg til kostnadsfri etterkontroll. Dette gjelder ikke skreddersydde spesiallinser.

Hver 6. 90 pakke med linser gratis. Når du kjøper Clariti kontaktlinser gir vi deg hver 6. 90 pakke med linser gratis. Clariti er en endagslinse laget av silikon som er tynn og behagelig å ha på øyet. Den har høyt vanninnhold og god evne til å slippe gjennom oksygen.

Linsekunderabatt på briller, solbriller, linsevæsker. Når du kjøper linser for 6 måneder om gangen og du har kjøptlinser hos oss det siste året får du 10 % rabatt på solbriller, 20 % rabatt på linsevæsker  og 20 % på innfatning ved kjøp av komplett brille.