OM OSS

Bærum Optikk AS holder til i Claude Monets alle like utenfor Sandvika Storsenter. Bærum Optikks kjernevirksomhet er godt syn gjennom fokus på øyehelse og øyeprodukter som briller, kontaktlinser og solbriller. Bærum Optikk har øyelege i eget hus som gir ekstra trygghet for deg som kunde.

Bærum Optikk er uavhengig og vi driver butikk tilpasset vårt lokale marked. Vi gleder oss over å kunne ta inn merker som du ikke finner hos alle andre. Vi er opptatt av å levere kvalitet og vi velger leverandører som er opptatt av de samme verdier som oss selv og leverer service, god design og kvalitet.

CHNG YOUR LOOK er symbolet på at vi leverer tjenester og produkter som har som mål at du som kunde skal være fornøyd med ditt synsprodukt. Kunden skal få den beste synsundersøkelse og vurdering, vi tilbyr derfor alltid de beste individuelle løsningene.

Både funksjon og utseende skal være i fokus hos Bærum Optikk.  I Bærum Optikk er vi 6 medarbeidere som trives med å levere tjenester, utstyr og mote til alle som ønsker å bruke litt tid på en flott og funksjonell synsopplevelse.

Bestill time i dag >>

Møt teamet:

Berit Lilleengen
Optiker / eier

Berit  har vært en del av Bærum Optikk siden 2001 og har kompetanse innen optikk, økonomi og ledelse. Berit holder seg jevnlig oppdatert innen faget og siste oppdatering er innenfor diagnostiske medikamenter.  Hun er opptatt av øyehelse og produktutvikling innenfor brilleglass og kontaktlinser, og har fokus på at Bærum Optikk skal levere godt syn og bra utseende til sine kunder.

Berit er også glad i trender og moter og det gir henne stor glede å følge med i brille- og solbrilletrender for å finne nye merker som kan være spennende for de som er kunder hos Bærum Optikk.

Berit er god på:

Synsrådgivning og brillerådgivning. Produktorientering, brilledesign, klinisk rådgivning, faglig utvikling, kontaktlinsetilpassing, barn  og syn, konseptutvikling.

Per Christian Blomquist
Optiker/eier

Per Christian er utdannet optiker fra Høgskolen i Kongsberg i 1981, og har siden da jobbet som optiker i Sandvika. Først var han ansatt og siden ble han medeier hos Egidius optiske  og siden 2001 har han vært medeier og optiker hos Bærum Optikk. I 2005 to Per Christian en master i klinisk optometri og i tillegg har han spesialkompetanse innen kontaktlinsetilpassing.

Med spesialkompetanse mener Per Christian at han får muligheten til å løse både utfordrende og spennende oppgaver innen syn og øyehelse. Per Christian finner stor glede i å veilede mennesker og han prøver i sine undersøkelser å danne seg et helhetlig bilde av kundene og deres hverdag, slik at han kan bidra til at kundene hans får anbefalt optimale synsløsninger.

Per Christian er god på:
Synsrådgivning, synsmessige spesialløsninger, klinisk orientering, barn og syn, kontaktlinsetilpassinger.

Beate B. Evju
Optiker med kontaktlinsekompetanse

Beate er utdannet optiker fra Høgskolen i Kongsberg og har jobbet som optiker for Bærum Optikk siden 2010. Beate liker å jobbe som optiker fordi det er et variert og utfordrende yrke. Som optiker får Beate muligheten til å jobbe med mennesker samtidig som hun får drive med teknikk og estetikk.  Beate synes det er spennende å følge med på den teknologiske utviklingen innenfor både brilleglass og kontaktlinser.

Den estetiske delen med mote og design er også et stort bidrag til at Beate trives med yrket sitt. Beate trives godt med å jobbe med mennesker og hun liker å holde seg faglig oppdatert slik at hun kan gi kundene sine god veiledning i valg av riktige løsninger.

Beate er god på:
Synsrådgivning, kontaktlinsetilpassing, optoteknikk (sliping av briller), brillerådgiving.

Anne Vestmo
Butikksjef

Anne har vært ansatt i  Bærum Optikk siden 2005, og har mange års erfaring innen kundebehandling og service. Anne synes at jobben gir henne flotte muligheter til å følge med på mote og design samtidig som hun holder seg oppdatert på produktutvikling innen kontaktlinser og brilleglass. Anne synes det er gøy å hjelpe kundene med å finne den perfekte innfatningen.

Anne er en blid og positiv person som liker å strukturere hverdagen for de som er rundt seg slik at alle kundene hos Bærum Optikk  blir godt ivaretatt.

På fritiden liker Anne å være med gode venner eller kose seg med en god bok.

Anne er god på:  
Kundebehandling, service, brillerådgivning

Anja Hartmann
Kunderådgiver

Anja har jobbet som kunderådgiver siden 2014, og begynte hos oss på Bærum Optikk våren 2017. Hun har utdannelse innen stil, form og farge, og liker godt å jobbe med mote og produktutvikling. Anja liker å kommunisere og jobbe med mennesker. Hun er dyktig på å veilede deg som kunde, og hjelper deg med å finne den perfekte brillen til deg og ditt ansikt.

Anja er alltid blid og imøtekommende. Hun liker å være den første som tar imot kunder i butikken, og yte servicen du som kunde forventer og fortjener.

Anja er god på:

Brillerådgivning, kundebehandling, service, stil, form og farge.